Menu
Your Cart

Направи си сам

Голям набор от китове за сглобяване, рисуване и редене. Направи си сам за малки и големи! Сглобяеми модели, картини за рисуване по номера, технически изделия.

Картина за рисуване по номера - Дървото на живота Картина за рисуване по номера - Дървото на живота
New Hot -14 % Очакваме доставка
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Дървото на живота - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле н..
25.00 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Абстрактна Маймуна Картина за рисуване по номера - Абстрактна Маймуна
New Hot Изчерпан
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Абстрактна Маймуна - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле ..
29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Венеция Картина за рисуване по номера - Венеция
New Hot -14 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Венеция - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номер 15, з..
25.00 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Горска къща Картина за рисуване по номера - Горска къща
New Hot Очакваме доставка
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Горска къща - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номер 1..
29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Двама под дъжда Картина за рисуване по номера - Двама под дъжда
New Hot -18 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Двама под дъжда- с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номе..
23.90 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Котка Картина за рисуване по номера - Котка
New Hot -31 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Котка- с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номер 15, за к..
19.90 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Панорама Картина за рисуване по номера - Панорама
New Hot Очакваме доставка
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Панорама - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номер 15, ..
29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Париж Картина за рисуване по номера - Париж
New Hot -17 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Париж - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номер 15, за ..
24.00 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Природа Картина за рисуване по номера - Природа
New Hot -17 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Природа - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номер 15, з..
24.00 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Свечеряване над града Картина за рисуване по номера - Свечеряване над града
New Hot -18 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Свечеряване над града - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с по..
23.90 лв. 29.00 лв.
Картина за рисуване по номера - Цветна кошница Картина за рисуване по номера - Цветна кошница
New Hot -21 %
Model55: DIY
Рисуване по номера за малки и големи! Станете сам художник! Нарисувайте картина по номера - Цветна кошница - с акрилни бои. Рисуването по този модел е много лесно, като всяко поле е номерирано с число, а на въпросното число отговаря дадена боя. На долната снимка е показан пример с поле номе..
22.90 лв. 29.00 лв.
Радио приемник - направи си сам Радио приемник - направи си сам
New Hot
Model55: DIY
Кит - Направи си сам: Радио приемник платка за сглобяване.   Характеристики: Размер: 120 х 76 х 26 мм LCD монитор: 52 x 34 мм Честотен обхват: 72MHz-108.6MHz IF честота: 10.7MHz Захранване: 3V (2 * AA батерия) - не са включени в комплекта Изходна мощност: ≥180mW ..
49.00 лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)